Waarom
tma consultancy?

In de praktijk blijkt in veel gevallen dat mensen geen idee hebben dat advies altijd geld kost. Bovendien leeft het idee dat als zaken via internet worden geregeld, er geen of minder kosten worden betaald: het gevoel ‘het goedkoper te regelen’ overheerst.

Het heft in eigen handen

Als u zelf via internet zaken regelt, levert u dat vaak nauwelijks voordeel op. Maar u mist wel het advies op maat dat u over het algemeen nodig heeft. Zaken om bijvoorbeeld eens over na te denken zijn:

  • de ‘onafhankelijke vergelijkingssites’ zorgen er voor dat u kunt kiezen voor het goedkoopste. Maar is dat voor uw situatie ook het beste?;
  • de grootste vergelijkingssite is ook een tussenpersoon (èn eigendom van verzekeringsconcern Achmea) en heeft zo’n 350 medewerkers in dienst. Zij ontvangen allemaal een salaris en hebben uiteraard bedrijfskosten;
  • wat gaat u eigenlijk vergelijken op deze sites? Het is verstandig eerst te bepalen wat u precies nodig heeft;
  • wist u dat de vergelijkingssites ook veel gebruikt worden door het adviserend intermediair? U betaalt vaak hetzelfde tarief, maar u krijgt wel de persoonlijke aandacht.

WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR TMA CONSULTANCY?​

Onafhankelijkheid

Wij maken voor u een echt onafhankelijk advies of financiële planning;

producten

Wij nemen in eerste instantie geen producten mee in onze adviezen of planningen, uitsluitend (mogelijke) oplossingen en richtlijnpremies;

Facturatie

U ontvangt van ons een factuur voor de werkzaamheden;

Vervolgstappen

met dit advies of de planning kunt u vervolgens verder: de oplossing(en) laten invullen door wie u wilt (door ons of door een andere adviseur). Indien u het door een ander laat doen, vergeet u dan niet de kosten van ons advies bij hen in rekening te brengen. Wij hebben immers voor u het grootste gedeelte van het werk gedaan en u heeft daarvoor betaald;

Transparantie

een relatie van TMA Consultancy weet exact waarover hij/zij beslissingen neemt.

het unieke aan tma consultancy

strategy analysis concept

zorgvuldige analyse

Voor het nemen van de juiste beslissing omtrent al uw financiële producten is naar onze mening het maken van een financiële planning altijd de basis. Alleen als u het totaal overzicht heeft van de huidige financiële situatie en die van de toekomst, is het mogelijk om de best passende oplossingen te creëren. Bij TMA nemen wij altijd de moeite om u zo zorgvuldig en helder mogelijk te adviseren en zal de vorm van het op te starten traject afhangen van uw wensen en doelstellingen.

Verschillende mogelijkheden

Indien u samen met ons een financieel plan heeft gemaakt, dan besluit u zelf hoe u verder gaat: u kunt overwegen bepaalde zaken zelf te gaan doen, bijvoorbeeld het shoppen bij de banken of het product aanschaffen bij een andere aanbieder. In veel gevallen kunnen wij u vanzelfsprekend ook van dienst zijn op dit gebied. U beslist! Wij zijn van mening dat onze relaties de vrijheid moeten hebben om dat zelf te bepalen. Houdt u er wel rekening mee dat als u partijen inschakelt, u in de regel daarvoor een factuur ontvangt.

leadership or different concept with red and white paper airplane on blue background
Handshake

Langdurige relaties

Uw financiële situatie kan met de dag veranderen door gebeurtenissen, fiscale wijzigingen etc. Het is daarom belangrijk om op de hoogte gehouden te worden van eventuele veranderingen die voor u van belang zijn. De beste manier om dit te doen is een regelmatige update van uw gemaakte financiële planning. Wij kunnen dat voor u verzorgen in de vorm van een abonnement of op ad hoc basis (u geeft dan zelf aan wanneer u een update wenst). Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden.

Kom met ons in contact

Vul dit formulier in om met ons in contact te komen. 

Contactgegevens
Algemene gegevens
Volg ons