TMA

Hypotheken

De basis voor een goed hypotheekadvies is het maken van een zorgvuldige analyse. En daarvoor is nodig een adviseur die tijd voor u neemt.

Over de dienst

In Nederland zijn er een groot aantal hypotheekverstrekkende instellingen actief, met allemaal eigen hypotheekvormen en voorwaarden. Indien u bij een bank binnen stapt, dan krijgt u slechts de hypotheken van die bank geadviseerd. Hetzelfde geldt voor verzekeraars die ook hypotheken verstrekken. Het is dus raadzaam om met een onafhankelijke partij uw financiële zaken te regelen. Pas dan krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die er zijn voor uw persoonlijke situatie.

Deze site is niet bedoeld om u allerlei informatie te geven over alles wat mogelijk maar van belang zou kunnen zijn voor uw financiële situatie. Er zijn talloze sites waar u algemene en fiscale informatie kunt vinden. Voor u is echter wel van belang welke aspecten op uw persoonlijke financiële situatie van toepassing zijn.

Business or Finance
01

analyse

Samen met u maken wij een analyse van de huidige en gewenste situatie. De basis voor een goed hypotheekadvies is het maken van een zorgvuldige analyse, daarvoor is een adviseur nodig die de tijd voor u neemt.

02

advies

Wanneer beide partijen tevreden zijn met de gewenste aanpak beginnen wij aan ons advies. U als potentiële klant heeft het recht om volledig inzicht te krijgen in het nut van ieder adviesonderdeel, en de adviseur heeft uiteraard tegenover u de plicht om u helder te informeren. 

03

oplossing

Op ieder probleem valt een oplossing te vinden. TMA Consultancy zal altijd eerlijk advies geven en geen onmogelijke paden inslaan die uiteindelijk voor u niet profitabel zijn. Korte termijn beslissingen met lange termijn uitkomsten, dat is waar TMA Consultancy naar streeft.

Business executive signing a contract

Conclusie

Een goed advies is er één die alleen bestaat uit de adviesonderdelen die voor u persoonlijk van belang zijn, en niet meer dan dat. Zaken als hypotheekbescherming zijn uiteraard zinvol. Maar als deze dekkingen niet nodig zijn, dan is een dergelijk product altijd te duur. U als potentiële klant heeft dus het recht om volledig inzicht te krijgen in het nut van ieder adviesonderdeel, en de adviseur heeft uiteraard tegenover u de plicht om u helder te informeren.

De basis voor een goed hypotheekadvies is dus het maken van een zorgvuldige analyse. Daarvoor is een adviseur nodig die de tijd voor u neemt.

Zelf bepaalde werkzaamheden verrichten?

Bent u iemand die graag zelf bepaalde zaken regelt, dan is een ‘doe het zelf hypotheek’ voor u wellicht een optie. TMA Consultancy geeft u uiteraard graag een passend advies en doet u de bemiddeling zelf.

Download hier een voorbeeld hypotheekplanning aankoop en overbrugging (pdf)