TMA

over ons

wij stellen ons graag aan u voor

TMA CONSULTANCY​

TMA Consultancy is een onderneming die zich richt op kwalitatieve financiële dienstverlening. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u eens met ons kennismaken, dan vernemen wij dat graag!

Download de TMA Brochure (pdf)

De basis voor een goed hypotheekadvies is het maken van een zorgvuldige analyse, daarvoor is een adviseur nodig die de tijd voor u neemt.

Patrick Betman

Eigenaar

Tijdens en na zijn studie commerciële economie aan de Hogeschool in Utrecht begon Patrick zijn liefde te ontwikkelen voor de financiële wereld. Hij zag een probleem die hij voor velen zou gaan oplossen: belangrijke financiële beslissingen worden té ondoordacht genomen.

Zo’n 20 jaar geleden startte Patrick TMA Consultancy met een klein netwerk en vol uitdagingen. Ondertussen heeft hij een groot netwerk van tevreden klanten en personen/bedrijven waarmee hij samenwerkt. Zijn specialiteiten zijn in de loop der jaren niet  veranderd: doorzettingsvermogen en focus op kwaliteit heeft ervoor gezorgd dat Patrick vakkundig te werk kan blijven gaan.

Eerlijkheid is ook één van zijn sterke punten: waar anderen u misschien het onmogelijke financiële pad in leiden, zal Patrick u proberen te beschermen en een andere oplossing zoeken die voor de lange termijn het beste gaat uitpakken

Autoriteit financiële markten

De Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt namens de overheid toezicht op de deskundigheid en integriteit van financiële dienstverleners. TMA Consultancy is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12040472. Het register van vergunninghouders kunt u raadplegen op www.afm.nl. Voor vragen over toezicht kunt u terecht bij het Meldpunt Financiële Markten via telefoonnummer (0900) 540 05 40

Dienstverleningsdocument

In het dienstverleningsdocument laten wij u kennismaken met onze dienstverlening. Naast algemene informatie over onze onderneming vindt u in dit document specifieke informatie over wat u als klant van ons mag verwachten. Het gaat hierbij om onze dienstverlening, de werkwijze, de kwaliteitsgaranties en de beloning die wij hiervoor vragen. TMA Consultancy staat voor openheid, transparantie en duidelijkheid. U kunt hier onze Dienstverleningsdocumenten (DVD) downloaden:

AANVULLENDE GEGEVENS TMA CONSULTANCY

KvK

Ons KvK nummer is: 30206438

KIFID

Ons KIFID nummer is: 300.014761

e-mail

Bereik ons via info@tmaconsultancy.nl

AFM

Ons AFM nummer is: 12040472

Telefoon

U kunt ons bereiken op het volgende nummer: +31 6 209 88 958

Adres

U kunt ons vinden in Driebergen-Rijsenburg, Oosterlaan 60, postcode 3971AL