TMA

Wat relaties van ons vinden

recencies

18/01/2023

Ik kwam via een collega en bovenbuurman in contact met Patrick en hij kwam meteen met goede voorstellen en advies.

Dus meteen met hem in zee gegaan en alles verloopt super snel en goed en ik zei (mailde) vanmiddag nog tegen hem dat het Top advies was en dat zet ik dus hier ook neer.

Geweldig bedankt Patrick en we spreken elkaar nog.

Gerrit
31/10/2022

Via Patrick mijn hypotheek overgesloten, de begeleiding van Patrick was heel goed. Patrick denkt mee in de mogelijkheden en heeft hele goede adviezen gegeven. Contacten verliepen goed en snel.

Mirjam
24/10/2022

Patrick is ontzettend deskundig, professioneel en goed in zijn vak. Dat hij er al wat jaartjes in zit is goed te merken. Wij hadden best een complexe zaak wat betreft onze hypotheekaanvraag en dit is uiteindelijk helemaal goed gekomen. Ook als we vragen hadden, konden we Patrick altijd bereiken. Ik zou TMA Consultancy zeker aanraden!

Maxime
26/08/2022

Wij hebben voor de tweede keer met Patrick een hypotheekaanvraag doorlopen. Mocht een derde keer van toepassing zijn zullen we ook zeker naar Patrick gaan. Hij communiceert erg goed en snel. Ook denkt hij goed en proactief mee met de aankoop wat betreft financiële mogelijkheden. Zijn adviezen zijn erg duidelijk. In het gehele proces werden wij volledig ontzorgd en alle vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Hartelijk bedankt weer!

Corné en Judith
09/05/2022

Wat een zeer goede ervaring met de adviezen en snel meedenken van Patrick. Via mijn schoonzoon TMA Consultancy geadviseerd en zijn enthousiast hoe Patrick de zaken uitlegt en zeer snel oppakt. Onze dank voor je adviezen en suggesties. Goede zaken en graag tot ziens.

Michiel Cornelissen
04/01/2022

Via onze verzekeringstussenpersoon Karoy Meelen ben ik bij TMA Consultancy terecht gekomen. Er moesten 2 afzonderlijke hypotheken worden aangepast. Direct een afspraak gemaakt met Patrick en hij heeft het goede gevoel wat ik erbij had ook volledig waargemaakt. Het regelen van dit soort financiële kwesties is niet mijn hobby en dan is het fijn dat je het dossier uit handen kunt geven. Hij geeft aan welke input hij nodig heeft en handelt het verder af. Nogmaals bedankt voor je hulp Patrick.

Theo Agterberg
28/12/2021

Patrick, dank voor je goede support tijdens het oversluiten van de hypotheek. Bij eerdere ervaringen verdwaalde ik in het papierwerk. Dat heb ik bij jou nooit gehad. Je houdt overzicht, trekt pro-actief aan de bel en door jouw betrokkenheid is het proces dan ook spoedig en foutloos verlopen. Dank daarvoor!

Frans
24/12/2021

Patrick heeft ons bijna 10 jaar geleden al bij onze financiële planning geholpen. Omdat dat destijds goed is verlopen zijn wij recentelijk weer bij hem terug gekomen voor het oversluiten van onze hypotheek. Patrick heeft dit wederom heel snel en deskundig voor ons geregeld. Wat bijzonder prettig is, dat Patrick vriendelijk is en erg betrokken.

Ellen
06/10/2021

Patrick heeft onlangs voor het eerst mijn hypotheek geregeld, waar ik ontzettend tevreden over ben. Hij heeft meerdere opties snel voor mij moeten uitzoeken gezien deze gekke huizenmarkt, dat deed hij top. Patrick reageert snel, denkt mee en is heel vriendelijk. Zou hem een ieder aanraden.

Marloes
15/09/2021

Voor de tweede maal een hypotheekadvies van Patrick gekregen en wederom erg tevreden met de samenwerking. Patrick reageert snel op vragen / mails. Zoekt pro actief contact en vraagt meerdere malen of alles duidelijk is. Zeer aan te bevelen.

Jurjen
07/06/2021

Wij hebben Patrick leren kennen als iemand die van uitdagingen oplossingen maakt. Voor de tweede keer heeft hij een hypotheek voor ons geregeld, met een constructie voor de overwaarde. Dit alles moest op korte termijn geregeld worden ivm een naderende verbouwing die wij al gepland hadden. Het is hem gelukt om dit te realiseren binnen twee maanden. Patrick is een persoon die zijn vak zeer goed verstaat en je een eerlijk en oprecht advies geeft. Wij bevelen zijn diensten dan ook oprecht aan, voor advies, hypotheek of andere zaken ga je naar TMA.

Peter van den Eventuin
15/03/2021

Mission Impossible, via via in contact gekomen met Patrick, nadat ik vertelde dat ik een ondernemer ben met een BKR registratie is hij de uitdaging aan gegaan, en hoe! Patrick is iemand die niet zomaar opgeeft en dat merk je al als je aan tafel zit met hem. Eerlijk, duidelijk en weet waar hij het over heeft. Het is hem gelukt om voor ons een goede hypotheek te verkrijgen, we zijn hem dus zeer dankbaar. Ik kan iedereen deze prettige een zeer bekwame topper aanraden

Bart van Poppel
01/02/2021

Voor de derde keer een hypotheek afgesloten bij Patrick. Dit keer een oversluiting aangevuld met een overwaarde constructie. Niet de gemakkelijkste variant maar wederom naar volle tevredenheid geholpen door Patrick & Deur Financiële Diensten. Solide advies wordt gewaardeerd daar ik er zelf soms te makkelijk over denk. Patrick geeft dan deskundig advies en is een man die zijn afspraken nakomt. Zeer tevreden 🙂

Anton
11/12/2020

Via een kennis ben ik in contact gekomen met Patrick voor het oversluiten van mijn hypotheek. Wat mij aanspreekt aan Patrick zijn zijn duidelijkheid, reactiesnelheid en flexibiliteit. Ik had echt het gevoel dat we samen aan dit project werkten. Hij geeft duidelijk aan wat je van hem mag verwachten en welke zaken je zelf kunt regelen. Een manier van werken die mij erg aanspreekt. Hij is op het eerste gezicht niet de goedkoopste, maar voor dit tarief doet hij ook veel meer dan andere aanbieders. Wat mij betreft is Patrick een echte vakman en beveel ik hem van harte aan.

Gertjan Bunte
30/11/2020

Onze rente van de hypotheek liep af en wij dachten gewoon een nieuwe rente vast te zetten en klaar. Maar Patrick kwam met hele goede andere ideeën en heeft ons een goed advies gegeven. Tijdens het hele proces heeft hij ons goed begeleid en als we een mail stuurde of belde met vragen, kregen wij snel een reactie. Fijn! Veel vertrouwen in zijn deskundige advies en zouden hem iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt Patrick.

René en Christel

Laat nu een review achter

Kom in contact

Benieuwd waar deze recencies vandaan komen? Ervaar zelf TMA Consultancy door contact met ons op te nemen via dit formulier.