TMA

Wat relaties van ons vinden

recensies

27/05/2024

Patrick heeft ons op een hele fijne manier geholpen met de aankoop van ons eerste huis. We hadden veel vragen en hij stond altijd voor ons klaar. Hij denkt goed mee en geeft helder en deskundig advies. Bedankt Patrick!

Tim en Eva
14/05/2024

Patrick heeft ons voor het eerst bijgestaan en de praktische aanpak, de deskundigheid, de laagdrempeligheid, de transparantie, de duidelijke uitleg, het meedenken, het snelle ondernemen van actie indien nodig (maar ook op voorhand) en de erg prettige communicatie waren allemaal top! Patrick, hartelijk dank!

Denny
16/04/2024

Patrick heeft mij in een moeilijke tijd enorm fijn en geduldig bijgestaan. Fijne communicatie en snel antwoord op vragen. Bij een volgende hypotheek neem ik zeker weer contact op en zal je aanbevelen bij naasten!

Cindy
22/01/2024

Patrick heeft al eerder voor ons en nu mijn kinderen een zeer zorgvuldig hypotheekadvies gemaakt en daar zeer goed naar gehandeld. Voor mijn zoon en voor mijn dochter in een korte tijd een deskundig advies opgesteld en alles geregeld bij de geldverstrekker. Zij hebben allebei hun droomhuis kunnen kopen.

Robert van den Oudenalder
29/11/2023

Ook dit maal weer top geregeld ondanks dat we een hele ingewikkelde zaak hadden is alles gelukt…. en stond 24 7 voor ons klaar

Robin wierda
27/10/2023

Patrick heeft ons goed geholpen met het financiële plaatje bij de aankoop van onze eerste woning en de weg hiernaartoe. Bij vragen altijd bereikbaar en door de snelle communicatie konden wij altijd snel acteren, wat in de huidige markt zeer belangrijk is. Hartelijk dank!

robyn en Stefan
20/10/2023

Als starter op de woningmarkt komt er veel op je af. Patrick wist ons op een hele fijne manier op weg te helpen en stond altijd klaar voor vragen. We kregen een goed beeld van onze financiële mogelijkheden en konden daar ook snel op acteren waardoor we binnen een paar maanden een top huis hadden gevonden.

Thijs en Annebel
12/09/2023

Patrick heeft ons deskundig, prettig en met veel geduld geholpen met de aanvraag en afhandeling van onze complexe hypotheek. Hij denkt mee en geeft heldere, maar ook eerlijke adviezen en uitleg, waardoor je ook goed weet waar je aan toe bent of welke keuzes je kunt/moet maken. Geen vraag is teveel; zelfs niet tijdens zijn vakantie. Fijn om op deze manier bijgestaan te worden in belangrijke beslissingen.

Brenda en Edwin
12/06/2023

Via Google in aanraking gekomen met Patrick. Voor advies mbt onze hypotheek. Hij heeft ons echt onwijs goed geholpen. Legt alles op een begrijpelijke manier, uit. Is betrokken en is laag benaderbaar. We konden hem ten alle tijden om advies vragen. En niet onbelangrijk alles is uiteindelijk goed en helder geregeld.

Floyd en Luc
07/04/2023

We hebben Patrick als een zeer fijn en deskundig persoon ervaren. Hij denkt in alles mee en als we een vraag hadden kwam hij snel met een helder antwoord. Op een zeer prettige manier vertelt hij wat er mogelijk is maar ook wat niet mogelijk is.

Niels
18/01/2023

Ik kwam via een collega en bovenbuurman in contact met Patrick en hij kwam meteen met goede voorstellen en advies.

Dus meteen met hem in zee gegaan en alles verloopt super snel en goed en ik zei (mailde) vanmiddag nog tegen hem dat het Top advies was en dat zet ik dus hier ook neer.

Geweldig bedankt Patrick en we spreken elkaar nog.

Gerrit
31/10/2022

Via Patrick mijn hypotheek overgesloten, de begeleiding van Patrick was heel goed. Patrick denkt mee in de mogelijkheden en heeft hele goede adviezen gegeven. Contacten verliepen goed en snel.

Mirjam
24/10/2022

Patrick is ontzettend deskundig, professioneel en goed in zijn vak. Dat hij er al wat jaartjes in zit is goed te merken. Wij hadden best een complexe zaak wat betreft onze hypotheekaanvraag en dit is uiteindelijk helemaal goed gekomen. Ook als we vragen hadden, konden we Patrick altijd bereiken. Ik zou TMA Consultancy zeker aanraden!

Maxime
26/08/2022

Wij hebben voor de tweede keer met Patrick een hypotheekaanvraag doorlopen. Mocht een derde keer van toepassing zijn zullen we ook zeker naar Patrick gaan. Hij communiceert erg goed en snel. Ook denkt hij goed en proactief mee met de aankoop wat betreft financiële mogelijkheden. Zijn adviezen zijn erg duidelijk. In het gehele proces werden wij volledig ontzorgd en alle vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Hartelijk bedankt weer!

Corné en Judith
09/05/2022

Wat een zeer goede ervaring met de adviezen en snel meedenken van Patrick. Via mijn schoonzoon TMA Consultancy geadviseerd en zijn enthousiast hoe Patrick de zaken uitlegt en zeer snel oppakt. Onze dank voor je adviezen en suggesties. Goede zaken en graag tot ziens.

Michiel Cornelissen

Laat nu een review achter

Kom in contact

Benieuwd waar deze recencies vandaan komen? Ervaar zelf TMA Consultancy door contact met ons op te nemen via dit formulier.