Uw (nieuwe) pensioen en de toekomst

De (financiële) wereld verandert in rap tempo, het advies is om dat goed voor uzelf te blijven monitoren. Lukt u dat niet zelf of bent u daar onzeker over, dan kunt u uiteraard een beroep doen op de kennis van TMA Consultancy.

Firm News

Uw (nieuwe) pensioen en de toekomst

Uit vele onderzoeken is al gebleken dat veel mensen (te) weinig met het pensioen bezig zijn. Op de één of andere manier denkt men dat het allemaal wel goed komt of ‘mijn huis is mijn pensioen’ etc. etc. Talloze redenen zijn er al bedacht om het nog maar even voor ons uit te schuiven. En op zich niet onbegrijpelijk, het is best lastige materie.

Retirement concept

Verandering

Maar er gaat een hoop veranderen, leest u het artikel maar eens (link hieronder) om een indruk te krijgen. Er zal van u ook een actievere rol gevraagd worden inzake uw toekomstige pensioeninkomen. De hypotheek die u ooit heeft afgesloten mede op basis van uw pensioeninkomen, is die straks ook nog wel betaalbaar? Wat gebeurt er bij overlijden, kan mijn partner nog wel in de woning blijven? Of kan ik in de woning blijven als mijn partner wegvalt.

https://verslaggeving.afm.nl/jaaroverzicht2020/overgang-naar-nieuw-pensioenakkoord/ 

Blijf monitoren

De (financiële) wereld verandert in rap tempo, het advies is om dat goed voor uzelf te blijven monitoren. Lukt u dat niet zelf of bent u daar onzeker over, dan kunt u uiteraard een beroep doen op de kennis van TMA Consultancy. Voor vele relaties is er inmiddels een financiële planning gemaakt waarin de meest relevante financiële zaken zijn gecombineerd. En dat geeft rust.

Kom in contact!

Vul dit formulier in om met ons in contact te komen. 

Contactgegevens
Volg ons