Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.191.87 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
43 berichten.
Fred Fremouw Fred Fremouw uit Megchelen heeft geschreven op 29/06/2017 om 17:00:
Kwam Patrick tegen via internet.Hij behandelde mijn hypotheek met veel zorg en zonder aandringen, heb nu een zeer goede hypotheek.Veel geldadviseurs en banken gehad in mijn leven maar dit waren zeer fijne gesprekken en voelde of Patrick zowat familie was. En een kennis kreeg zijn hypotheek niet rond en naar Patrick verwezen en kreeg het voor elkaar. Kom zeker terug als er weer iets financieel geregeld moet worden.
H.Heijmans H.Heijmans uit soesterberg heeft geschreven op 28/06/2017 om 06:47:
Via via kwam ik bij Patrick terecht . Tijdens de aanvraag voor een hypotheek speelde er een paar issues. Mijn vriendin had bijvoorbeeld nog geen vast contract maar daar heeft Patrick ons heel goed in geadviseerd. Patrick is de rust zelve en neemt echt alles met je door, neemt de tijd voor je en heeft op alles een duidelijk antwoord. Communicatie en afspraken zijn echt de sterke punten van Patrick, precies zoals ik het graag wil hebben. Top gedaan Patrick, nog bedankt daarvoor.
B. Lit B. Lit uit Amersfoort heeft geschreven op 16/06/2017 om 19:38:
Patrick heeft mij zowel met het sluiten van een hypotheek, als ook met mijn financiële planning geadviseerd en begeleid. Vooral de hypotheek had nogal wat voeten in de aarde en kende een lastige constructie. Patrick gaf vanaf het begin het vertrouwen dat het goed zou komen en hield ons continu op de hoogte van de vorderingen. Dat was erg prettig en vooral professioneel. En gelukkig: inderdaad kwam het allemaal op tijd in orde. Dank Patrick!