Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.191.87 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
43 berichten.
Jako Sollner Jako Sollner uit Lisse heeft geschreven op 28/05/2019 om 08:53:
Patrick heeft ons super geholpen met het afsluiten van onze nieuwe hypotheek. Als we vragen hadden werd er snel op geantwoord. Kortom, top service van TMA Consultancy. Patrick bedankt. Gr Jako & Corina
Joery Smoorenburg Joery Smoorenburg uit Amersfoort heeft geschreven op 06/05/2019 om 17:30:
Patrick heeft ons tijdens het hypotheek traject meer dan prima begeleid. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord binnen en buiten kantoortijden. Al met al een hypotheek afgestemd op onze situatie in recordtijd kunnen afsluiten iets waar wij zeer blij mee waren. Geeft toch net iets meer nachtrust. Patrick bedankt!
B. Stigter en M. Rondhuis B. Stigter en M. Rondhuis uit Amsterdam heeft geschreven op 20/03/2019 om 19:29:
Vriendelijk, accuraat, effectief en ook buiten werktijden bereikbaar. Kortom, een zeer positieve ervaring die we iedereen met hypotheekwensen gunnen. Groet, Merel en Bojan
Jacqueline en Arjan Jacqueline en Arjan uit Amersfoort heeft geschreven op 24/02/2019 om 16:27:
Patrick heeft voor ons een financiële planning gemaakt. Hij nam rustig de tijd om alles met ons door te nemen en heeft ons voorzien van concrete adviezen over welke acties wij konden nemen. Fijn om alles voor nu en in de toekomst helder op een rijtje te hebben. Hij is erg prettig in de omgang, lekker praktisch en heeft veel kennis van zaken.
Leon Leon uit Langbroek heeft geschreven op 19/12/2018 om 15:23:
Patrick, Dank voor de begeleiding bij het aangaan van onze nieuwe hypotheek. Na verkoop van onze woning hebben we op tijd en rekening houdend met de toekomst een prima volgende hypotheek kunnen afsluiten voor onze huidige, nieuwe woning. Dank voor je heldere inzichten en adviezen in deze (voor ons) lastige materie, je snelle en adequate acties richting banken en voor je geduld voor mijn voortdurende vragen ;-).
Karin en William Lemans Karin en William Lemans uit Utrecht heeft geschreven op 13/11/2018 om 12:02:
13-11-2018 Patrick heeft bij het oversluiten van onze hypotheek goed geholpen na enige tegen acties van de bank is hij er toch nog ingeslaagd om de hypotheek na een flinke inzet en volharding de hypotheek elders te kunnen realiseren . Patrick kunnen wij ten zeerste aanraden om diverse financiële en hypotheken tot een goed resultaat te brengen . Patrick bedankt voor je hulp en inzet .
Bert Ceelen Bert Ceelen uit Barneveld heeft geschreven op 07/11/2018 om 18:50:
Na een uitgebreide inventarisatie van onze financiële situatie heeft Patrick ons geadviseerd over een passende hypotheek. De voorwaarden bij de verschillende hypotheekverstrekkers werden hierin meegenomen. In 6 werkdagen hadden wij een akkoord op de door Patrick geadviseerde hypotheekaanvraag. Vanaf het eerste contact tot het akkoord heeft hij steeds duidelijk onze vragen beantwoord. Ik kan Patrick zeker aanbevelen. Bedankt voor jouw deskundig advies.
Julianne Julianne uit Doorn heeft geschreven op 07/11/2018 om 08:14:
Patrick heeft ons snel, professioneel en deskundig geadviseerd. Heel prettig dat hij zijn afspraken altijd nakomt en goed de vaart erin houdt.
Iris & Simon Broersma Iris & Simon Broersma uit Den Dolder heeft geschreven op 04/06/2018 om 09:59:
Patrick heeft ons uitstekend geadviseerd over onze nieuwe hypotheek en financiën voor de koop van een nieuwe woning. Hij hield ons goed op de hoogte van de vorderingen, we zijn erg tevreden en raden TMA zeker aan!
Kim Karsten Kim Karsten uit Den Dolder heeft geschreven op 17/05/2018 om 16:20:
Wij gingen voor het eerst een huis kopen en kwamen bij Patrick terecht als hypotheek adviseur. Hij heeft ons erg goed geholpen vooral met het verduidelijken van allerlei zaken waar wij geen kaas van hadden gegeten. Een hele goede adviseur en bovenal vriendelijk en deskundig. We kunnen altijd bij hem terecht als we vragen hebben en hij beantwoord snel de mail. Patrick super bedankt voor al je hulp en heel veel succes verder!
Pascal Lodewijkx Pascal Lodewijkx uit Blaricum heeft geschreven op 27/04/2018 om 07:37:
Bij onze verhuizing dacht ik eerst via de huisbankier zelf snel de hypotheek om te kunnen zetten, maar dit bleek al snel de dure variant. Tja en dan blijkt al snel dat je eigenlijk goed advies nodig hebt. Niet alleen van de geldgevers maar ook je eigen situatie. Patrick heeft ons hierbij op een prettige manier super goed geholpen. Met name een goed overzicht van onze situatie met een kostenplaatje was in het begin heel fijn en daarna het vele werk dat hij ons uit handen heeft genomen. We kregen vanzelf bericht van hem als we iets moesten doen en als wij zelf een vraag hadden kregen we heel snel antwoord. Dank je wel Patrick!
David David uit Doorn heeft geschreven op 16/01/2018 om 08:21:
Patrick heeft inmiddels twee keer op een uiterst deskundige wijze onze hypotheek geregeld. Goed advies. Duidelijk in de voortgang en punctueel in de afwerking. Zeer aan te raden.
SG Medema SG Medema uit Leersum heeft geschreven op 10/01/2018 om 18:52:
We hebben onze hypotheek overgesloten en zijn daarbij goed geadviseerd door Patrick. We kwamen bij hem terecht via Deur FD uit Leersum, omdat we behoefte hadden aan financieel advies over onze toenmalige hypotheek. Patrick is deskundig en neemt de tijd voor je. Mailtjes worden snel beantwoord. Het is voor ons een prettig gevoel dat we ook in de toekomst bij iemand terecht kunnen als we nog vragen hebben over de hypotheek of als we een aanpassing willen.
Peter Meewisse Peter Meewisse uit Utrecht heeft geschreven op 25/11/2017 om 17:27:
Patrick heeft ons snel geholpen aan een geschikte hypotheek. Vragen werden steeds direct beantwoord. Bij aan- en verkoop van een huis is het bijzonder prettig om deze ondersteuning te krijgen.
G.J. van de Laar G.J. van de Laar uit Made heeft geschreven op 23/11/2017 om 18:04:
8 jaar geleden leerde ik Patrick kennen via mijn accountant. Sinds die tijd kan ik stellen dat ik echt inzicht heb in mijn toekomstige financiële plaatje en ik in staat ben om de juiste keuzes te maken. Ik ben erg onder de indruk van de planningstool die hij heeft ontwikkeld. Patrick heeft mij als net gestarte zelfstandige ook uitstekend geholpen met het verkrijgen van een gunstige hypotheek; en dat terwijl de naschokken van de kredietcrisis nog voelbaar waren. Dit was mij zonder hem nooit gelukt. Fijn om altijd op Patrick te kunnen rekenen. Iemand die ik volledig kan vertrouwen en ik ben tenminste niet overgeleverd aan financieel adviseurs die vooral aan hun eigen belangen denken.
C. Kempers C. Kempers uit Zeist heeft geschreven op 29/10/2017 om 08:37:
In het verleden zelf een hypotheek aangepast. Dat heeft veel tijd en vooral veel geduld gekost. Bij de aankoop van mijn eerste nieuwbouw huis, via de verkopende makelaar in contact gekomen met Patrick. Vanaf het begin was het vertrouwen aanwezig, mede door het open en eerlijk gesprek en zijn kennis en kunde op het financieel gebied. Patrick heeft alle zaken voor mij overgenomen en heeft het mij minimaal tijd gekost. Ook tijdens de bouwfase kan ik hem benaderen met vragen en heb ik zeer snel antwoord. Kortom ik ben zeer tevreden. Dank je Patrick
A. Huisman A. Huisman uit Zeist heeft geschreven op 26/10/2017 om 17:03:
Patrick heeft ons geholpen bij het zoeken en krijgen van een hypotheek. We hebben deze samenwerking als zeer prettig ervaren. Tijdens het proces hebben we veel contact gehad. Patrick reageert snel en duidelijk op vragen en staat altijd klaar om te helpen. Zo hadden we een Whatsapp-groep waar we al onze vragen dag en nacht konden stellen. Patrick is een zeer hulpvaardige en toegankelijke man, met verstand van zaken. Het financieringsrapport dat Patrick opstelt is erg uitgebreid en dit zorgt ervoor dat duidelijk wordt wat de gevolgen zijn van de keuze voor een vorm hypotheek. Kortom: we zijn erg blij met de hulp die Patrick ons heeft geboden.
N. Luijten N. Luijten uit Nieuwegein heeft geschreven op 25/08/2017 om 15:45:
Ben via een kennis bij Patrick terecht gekomen. Na een uitgebreid vrijblijvend kennismakingsgesprek besloten om met hem verder te gaan voor het oversluiten van mijn hypotheek. Bij vragen of onduidelijkheden kreeg ik altijd snel en duidelijk antwoord. Gedurende de behandeling van de hypotheekaanvraag heeft Patrick me telkens goed en tijdig op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ik heb echt gevoel gehad dat hij met me meedacht. Wat resultaat betreft, is ook alles gelopen zoals beoogd en binnen de vooraf bepaalde termijn. Ik ben tevreden.
A Dewaide A Dewaide uit Creil heeft geschreven op 03/07/2017 om 09:27:
We zijn zeer goed geholpen door Patrick. Hij heeft ons in een drukke tijd geholpen aan een goede hypotheek. Zo konden wij ons richten op andere dingen.
Stef Le Large de Vilvent Stef Le Large de Vilvent uit Leersum heeft geschreven op 30/06/2017 om 14:10:
Wij hadden veel baat bij een advies dat Patrick ons gaf op het snijvlak van financiën en niet parallel lopende persoonlijke inzichten.