Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.87.33.97 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
49 berichten.
Theo Agterberg Theo Agterberg uit De Bilt heeft geschreven op 04/01/2022 om 18:56
Via onze verzekeringstussenpersoon Karoy Meelen ben ik bij TMA Consultancy terecht gekomen. Er moesten 2 afzonderlijke hypotheken worden aangepast. Direct een afspraak gemaakt met Patrick en hij heeft het goede gevoel wat ik erbij had ook volledig waargemaakt. Het regelen van dit soort financiële kwesties is niet mijn hobby en dan is het fijn dat je het dossier uit handen kunt geven. Hij geeft aan welke input hij nodig heeft en handelt het verder af. Nogmaals bedankt voor je hulp Patrick.
Frans Frans uit Driebergen heeft geschreven op 28/12/2021 om 14:02
Patrick, dank voor je goede support tijdens het oversluiten van de hypotheek. Bij eerdere ervaringen verdwaalde ik in het papierwerk. Dat heb ik bij jou nooit gehad. Je houdt overzicht, trekt pro-actief aan de bel en door jouw betrokkenheid is het proces dan ook spoedig en foutloos verlopen. Dank daarvoor!
Ellen Ellen uit Soesterberg heeft geschreven op 24/12/2021 om 10:53
Patrick heeft ons bijna 10 jaar geleden al bij onze financiële planning geholpen. Omdat dat destijds goed is verlopen zijn wij recentelijk weer bij hem terug gekomen voor het oversluiten van onze hypotheek. Patrick heeft dit wederom heel snel en deskundig voor ons geregeld. Wat bijzonder prettig is, dat Patrick vriendelijk is en erg betrokken.
Marloes Marloes uit Utrecht heeft geschreven op 06/10/2021 om 16:16
Patrick heeft onlangs voor het eerst mijn hypotheek geregeld, waar ik ontzettend tevreden over ben. Hij heeft meerdere opties snel voor mij moeten uitzoeken gezien deze gekke huizenmarkt, dat deed hij top. Patrick reageert snel, denkt mee en is heel vriendelijk. Zou hem een ieder aanraden.
Jurjen Jurjen uit Nieuwegein heeft geschreven op 15/09/2021 om 18:58
Voor de tweede maal een hypotheekadvies van Patrick gekregen en wederom erg tevreden met de samenwerking. Patrick reageert snel op vragen / mails. Zoekt pro actief contact en vraagt meerdere malen of alles duidelijk is. Zeer aan te bevelen.
Peter van den Eventuin Peter van den Eventuin uit Woudenberg heeft geschreven op 07/06/2021 om 14:19
Wij hebben Patrick leren kennen als iemand die van uitdagingen oplossingen maakt. Voor de tweede keer heeft hij een hypotheek voor ons geregeld, met een constructie voor de overwaarde. Dit alles moest op korte termijn geregeld worden ivm een naderende verbouwing die wij al gepland hadden. Het is hem gelukt om dit te realiseren binnen twee maanden. Patrick is een persoon die zijn vak zeer goed verstaat en je een eerlijk en oprecht advies geeft. Wij bevelen zijn diensten dan ook oprecht aan, voor advies, hypotheek of andere zaken ga je naar TMA.
Bart van Poppel Bart van Poppel uit Utrecht heeft geschreven op 15/03/2021 om 18:00
Mission Impossible, via via in contact gekomen met Patrick, nadat ik vertelde dat ik een ondernemer ben met een BKR registratie is hij de uitdaging aan gegaan, en hoe! Patrick is iemand die niet zomaar opgeeft en dat merk je al als je aan tafel zit met hem. Eerlijk, duidelijk en weet waar hij het over heeft. Het is hem gelukt om voor ons een goede hypotheek te verkrijgen, we zijn hem dus zeer dankbaar. Ik kan iedereen deze prettige een zeer bekwame topper aanraden
Anton Anton uit Driebergen-Rijsenburg heeft geschreven op 01/02/2021 om 15:40
Voor de derde keer een hypotheek afgesloten bij Patrick. Dit keer een oversluiting aangevuld met een overwaarde constructie. Niet de gemakkelijkste variant maar wederom naar volle tevredenheid geholpen door Patrick & Deur Financiële Diensten. Solide advies wordt gewaardeerd daar ik er zelf soms te makkelijk over denk. Patrick geeft dan deskundig advies en is een man die zijn afspraken nakomt. Zeer tevreden 🙂
Gertjan Bunte Gertjan Bunte uit Utrecht heeft geschreven op 11/12/2020 om 10:26
Via een kennis ben ik in contact gekomen met Patrick voor het oversluiten van mijn hypotheek. Wat mij aanspreekt aan Patrick zijn zijn duidelijkheid, reactiesnelheid en flexibiliteit. Ik had echt het gevoel dat we samen aan dit project werkten. Hij geeft duidelijk aan wat je van hem mag verwachten en welke zaken je zelf kunt regelen. Een manier van werken die mij erg aanspreekt. Hij is op het eerste gezicht niet de goedkoopste, maar voor dit tarief doet hij ook veel meer dan andere aanbieders. Wat mij betreft is Patrick een echte vakman en beveel ik hem van harte aan.
Corné van Vliet Corné van Vliet uit Zoetermeer heeft geschreven op 09/11/2020 om 16:27
Ik heb mijn hypotheek overgesloten via Patrick. Tegen een goede prijs een uitstekende service ontvangen! Heel fijn om 1 contactpersoon te hebben bij zoiets die ook nog eens snel reageert/zaken verwerkt!
Jeremy Jeremy uit Utrecht heeft geschreven op 02/11/2020 om 14:10
Nadat ik een jaar of 6 geleden mijn hypotheek met een goed gevoel had afgesloten via TMA Consultancy enkele weken geleden vrijblijvend de vraag neergelegd of het zinvol was mijn hypotheek over te sluiten. Al snel volgde een reactie hierop en vanuit daar besloten samen wederom verder te gaan. Communicatie duidelijk en zeer snel zodat we snel konden handelen. In no time was eigenlijk alles weer geregeld. Morgen tekenen bij de notaris .... Kortom zeer goed geholpen en aan iedereen zeer aan te bevelen!
Wendy & Eric Wendy & Eric uit Hellevoetsluis heeft geschreven op 19/10/2020 om 12:44
Patrick, wederom dank voor je perfecte service. TMA heeft ons tijdens prettige gesprekken volledig ontzorgd en begeleid vanaf de eerste vraag, tot aan het definitieve oversluiten en passeren bij de notaris. Alles werd ons uitstekend en transparant voorgelegd waardoor het maken van beslissingen gedurende het proces zeer eenvoudig was en snel verliep. Het gehele proces duurde voor ons maximaal 1 maand van advies tot oversluiten! Dus ondanks alle media berichten dat oversluiten van hypotheken lang kan duren is dit niet onze ervaring. Nogmaals dank Patrick en tot over 30 jaar. 😉
Jan van schuilenburg Jan van schuilenburg uit Utrecht heeft geschreven op 18/09/2020 om 03:51
Wederom een hele prettige samenwerking tussen Patrick en ons. Korte lijnen, snel handelen en het gevoel krijgen van serieus genomen worden. Was weer een fijne ervaring.
Pim Pim uit Delft heeft geschreven op 21/08/2020 om 06:56
Ik wilde mijn hypotheek oversluiten en iets verhogen. Andere adviseurs achtten dat kansloos. Patrick niet. Hij heeft eruit geperst wat erin zat, met als gevolg een iets hogere hypotheekschuld met aan de opbrengstkant een lagere rente -en dat voor de aankomende 30 jaar; belangrijk!-, een iets lagere maandlast en ook nog een leuk bedrag 'in het handje'. Helemaal top!
Paola Paola uit Nieuwegein heeft geschreven op 24/07/2020 om 18:13
Patrick heeft ons fantastisch geholpen met het oversluiten van onze hypotheek. Hij luisterde heel goed wat onze wensen waren en bleef daarbij ook heel realistisch. Al vanaf het eerste gesprek is Patrick ook heel transparant en eerlijk over de kosten bij het hypotheekadvies. Bij iedere vraag reageert hij direct via de mail of app. Als je een eerlijke, vriendelijke en betrouwbare hypotheekadviseur zoekt dan raden wij Patrick echt aan! Nogmaals Patrick hartelijk dank voor al jouw inspanningen.
Ruud&Ellen Ruud&Ellen uit Leersum heeft geschreven op 12/07/2020 om 18:21
Patrick heeft ons nu al voor de 2e keer fantastisch geholpen bij uitbreiding van de hypotheek ivm verbouwplannen. Patrick reageert snel en geeft duidelijk advies. Hij luistert goed naar de wensen en komt dan met een passend antwoord. Heel blij met Patrick in ons financiële leven!!
Germt en Ingrid Germt en Ingrid uit Amerongen heeft geschreven op 14/06/2020 om 19:58
Patrick is ons financiële geweten;) Fijn dat hij altijd meteen reageert en op prettige wijze degelijk advies geeft.
Just Pouw Just Pouw uit Zeist heeft geschreven op 04/05/2020 om 08:58
Aanstaande vrijdag krijg ik de sleutel van mijn eerste koophuis. Via mijn ouders ben ik in contact gekomen met Patrick. Vanaf begin af aan prettige ondersteuning gehad. Snel en goed door het hele financiële proces heen gelopen. Voor vragen was hij altijd bereikbaar per mail of whatsapp, dit werkt super. Kortom, top geholpen bij koop van mijn eerste appartement. Groet Just
Marjon en Tim Marjon en Tim uit Zeist heeft geschreven op 01/05/2020 om 14:16
Hallo Patrick, nogmaals bedankt voor de verleende service. We hebben deze als zeer prettig ervaren. Heel fijn dat we je ten allen tijden konden bereiken via whatsapp of telefoon voor vragen of overleg. Ook je persoonlijke betrokkenheid bij onze biedingen hebben we erg gewaardeerd. We komen zeker bij je terug als we nieuw financieel advies nodig hebben. Groet, Marjon en Tim.
Sylvia Sylvia uit Zeist heeft geschreven op 05/03/2020 om 16:19
Een goede vriend van ons raadde ons aan Patrick te bellen voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Hij had hem ook al meerdere keren geholpen. En was ook super tevreden. Hij is echt heel relaxed en rustig. Neemt echt de tijd voor je. Legt alles heel goed uit en mailt snel terug. Geeft goede adviezen, en is heel betrokken. Wij zijn super blij met zijn advies. Echt een aanrader. Super bedankt Patrick. Top!!