Inkomensverklaring Ondernemer verplicht voor NHG-hypotheek
19/12/2018
Samenwonen: wat moet je vastleggen?
09/05/2019
Alles

Consument positief over hypotheekadviseur als geldverstrekker review vraagt

Ook als de onafhankelijk adviseur op geen enkele wijze betrokken is bij het uitvragen van reviews blijken consumenten heel tevreden. Dat is de conclusie op basis van een doorlopend onderzoek van Advieskeuze.nl in samenwerking met Lloyds Bank. Zowel de hypotheekadviseur als Lloyds Bank krijgt een hoog rapportcijfer.

De uitkomsten van dit onderzoek zijn gebaseerd op ruim 300 gecontroleerde reviews, die klanten van Lloyds Bank hebben gegeven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. De onafhankelijk adviseur zelf is op geen enkele wijze betrokken bij de uitvoering van het onderzoek.

De gemiddelde reviewscore van 9,3 voor de hypotheekadviseur is bijzonder hoog. De waardering van een 8,5 voor Lloyds Bank is ook goed te noemen. Consumenten zien de geldverstrekker als belangrijkste factor in het hypotheekproces waar zaken beter kunnen.

Christian Bouter van Advieskeuze.nl: “Lloyds Bank levert een belangrijke bijdrage door de service van onafhankelijke advieskantoren online in beeld te brengen met reviews. Een uitstekend initiatief en een voorbeeld voor andere geldverstrekkers om te volgen.”

Lloyds Bank is tot nu toe de enige geldverstrekker in Nederland die het initiatief heeft genomen om klanten niet alleen te vragen de kwaliteit van de eigen organisatie te beoordelen, maar óók die van de adviseur die heeft geadviseerd en bemiddeld bij de tot stand gekomen hypothecaire geldlening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *