Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.232.188.251 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
30 berichten.
Peter Meewisse Peter Meewisse uit Utrecht schreef op 25/11/2017 om 17:27:
Patrick heeft ons snel geholpen aan een geschikte hypotheek. Vragen werden steeds direct beantwoord. Bij aan- en verkoop van een huis is het bijzonder prettig om deze ondersteuning te krijgen.
G.J. van de Laar G.J. van de Laar uit Made schreef op 23/11/2017 om 18:04:
8 jaar geleden leerde ik Patrick kennen via mijn accountant. Sinds die tijd kan ik stellen dat ik echt inzicht heb in mijn toekomstige financiële plaatje en ik in staat ben om de juiste keuzes te maken. Ik ben erg onder de indruk van de planningstool die hij heeft ontwikkeld. Patrick heeft mij als net gestarte zelfstandige ook uitstekend geholpen met het verkrijgen van een gunstige hypotheek; en dat terwijl de naschokken van de kredietcrisis nog voelbaar waren. Dit was mij zonder hem nooit gelukt. Fijn om altijd op Patrick te kunnen rekenen. Iemand die ik volledig kan vertrouwen en ik ben tenminste niet overgeleverd aan financieel adviseurs die vooral aan hun eigen belangen denken.
C. Kempers C. Kempers uit Zeist schreef op 29/10/2017 om 08:37:
In het verleden zelf een hypotheek aangepast. Dat heeft veel tijd en vooral veel geduld gekost. Bij de aankoop van mijn eerste nieuwbouw huis, via de verkopende makelaar in contact gekomen met Patrick. Vanaf het begin was het vertrouwen aanwezig, mede door het open en eerlijk gesprek en zijn kennis en kunde op het financieel gebied. Patrick heeft alle zaken voor mij overgenomen en heeft het mij minimaal tijd gekost. Ook tijdens de bouwfase kan ik hem benaderen met vragen en heb ik zeer snel antwoord. Kortom ik ben zeer tevreden. Dank je Patrick
A. Huisman A. Huisman uit Zeist schreef op 26/10/2017 om 17:03:
Patrick heeft ons geholpen bij het zoeken en krijgen van een hypotheek. We hebben deze samenwerking als zeer prettig ervaren. Tijdens het proces hebben we veel contact gehad. Patrick reageert snel en duidelijk op vragen en staat altijd klaar om te helpen. Zo hadden we een Whatsapp-groep waar we al onze vragen dag en nacht konden stellen. Patrick is een zeer hulpvaardige en toegankelijke man, met verstand van zaken. Het financieringsrapport dat Patrick opstelt is erg uitgebreid en dit zorgt ervoor dat duidelijk wordt wat de gevolgen zijn van de keuze voor een vorm hypotheek. Kortom: we zijn erg blij met de hulp die Patrick ons heeft geboden.
N. Luijten N. Luijten uit Nieuwegein schreef op 25/08/2017 om 15:45:
Ben via een kennis bij Patrick terecht gekomen. Na een uitgebreid vrijblijvend kennismakingsgesprek besloten om met hem verder te gaan voor het oversluiten van mijn hypotheek. Bij vragen of onduidelijkheden kreeg ik altijd snel en duidelijk antwoord. Gedurende de behandeling van de hypotheekaanvraag heeft Patrick me telkens goed en tijdig op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ik heb echt gevoel gehad dat hij met me meedacht. Wat resultaat betreft, is ook alles gelopen zoals beoogd en binnen de vooraf bepaalde termijn. Ik ben tevreden.
A Dewaide A Dewaide uit Creil schreef op 03/07/2017 om 09:27:
We zijn zeer goed geholpen door Patrick. Hij heeft ons in een drukke tijd geholpen aan een goede hypotheek. Zo konden wij ons richten op andere dingen.
Stef Le Large de Vilvent Stef Le Large de Vilvent uit Leersum schreef op 30/06/2017 om 14:10:
Wij hadden veel baat bij een advies dat Patrick ons gaf op het snijvlak van financiën en niet parallel lopende persoonlijke inzichten.
Fred Fremouw Fred Fremouw uit Megchelen schreef op 29/06/2017 om 17:00:
Kwam Patrick tegen via internet.Hij behandelde mijn hypotheek met veel zorg en zonder aandringen, heb nu een zeer goede hypotheek.Veel geldadviseurs en banken gehad in mijn leven maar dit waren zeer fijne gesprekken en voelde of Patrick zowat familie was. En een kennis kreeg zijn hypotheek niet rond en naar Patrick verwezen en kreeg het voor elkaar. Kom zeker terug als er weer iets financieel geregeld moet worden.
H.Heijmans H.Heijmans uit soesterberg schreef op 28/06/2017 om 06:47:
Via via kwam ik bij Patrick terecht . Tijdens de aanvraag voor een hypotheek speelde er een paar issues. Mijn vriendin had bijvoorbeeld nog geen vast contract maar daar heeft Patrick ons heel goed in geadviseerd. Patrick is de rust zelve en neemt echt alles met je door, neemt de tijd voor je en heeft op alles een duidelijk antwoord. Communicatie en afspraken zijn echt de sterke punten van Patrick, precies zoals ik het graag wil hebben. Top gedaan Patrick, nog bedankt daarvoor.
B. Lit B. Lit uit Amersfoort schreef op 16/06/2017 om 19:38:
Patrick heeft mij zowel met het sluiten van een hypotheek, als ook met mijn financiële planning geadviseerd en begeleid. Vooral de hypotheek had nogal wat voeten in de aarde en kende een lastige constructie. Patrick gaf vanaf het begin het vertrouwen dat het goed zou komen en hield ons continu op de hoogte van de vorderingen. Dat was erg prettig en vooral professioneel. En gelukkig: inderdaad kwam het allemaal op tijd in orde. Dank Patrick!