Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.194.134 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
33 berichten.
Pascal Lodewijkx Pascal Lodewijkx uit Blaricum heeft geschreven op 27/04/2018 om 07:37:
Bij onze verhuizing dacht ik eerst via de huisbankier zelf snel de hypotheek om te kunnen zetten, maar dit bleek al snel de dure variant. Tja en dan blijkt al snel dat je eigenlijk goed advies nodig hebt. Niet alleen van de geldgevers maar ook je eigen situatie. Patrick heeft ons hierbij op een prettige manier super goed geholpen. Met name een goed overzicht van onze situatie met een kostenplaatje was in het begin heel fijn en daarna het vele werk dat hij ons uit handen heeft genomen. We kregen vanzelf bericht van hem als we iets moesten doen en als wij zelf een vraag hadden kregen we heel snel antwoord. Dank je wel Patrick!
David David uit Doorn heeft geschreven op 16/01/2018 om 08:21:
Patrick heeft inmiddels twee keer op een uiterst deskundige wijze onze hypotheek geregeld. Goed advies. Duidelijk in de voortgang en punctueel in de afwerking. Zeer aan te raden.
SG Medema SG Medema uit Leersum heeft geschreven op 10/01/2018 om 18:52:
We hebben onze hypotheek overgesloten en zijn daarbij goed geadviseerd door Patrick. We kwamen bij hem terecht via Deur FD uit Leersum, omdat we behoefte hadden aan financieel advies over onze toenmalige hypotheek. Patrick is deskundig en neemt de tijd voor je. Mailtjes worden snel beantwoord. Het is voor ons een prettig gevoel dat we ook in de toekomst bij iemand terecht kunnen als we nog vragen hebben over de hypotheek of als we een aanpassing willen.
Peter Meewisse Peter Meewisse uit Utrecht heeft geschreven op 25/11/2017 om 17:27:
Patrick heeft ons snel geholpen aan een geschikte hypotheek. Vragen werden steeds direct beantwoord. Bij aan- en verkoop van een huis is het bijzonder prettig om deze ondersteuning te krijgen.
G.J. van de Laar G.J. van de Laar uit Made heeft geschreven op 23/11/2017 om 18:04:
8 jaar geleden leerde ik Patrick kennen via mijn accountant. Sinds die tijd kan ik stellen dat ik echt inzicht heb in mijn toekomstige financiële plaatje en ik in staat ben om de juiste keuzes te maken. Ik ben erg onder de indruk van de planningstool die hij heeft ontwikkeld. Patrick heeft mij als net gestarte zelfstandige ook uitstekend geholpen met het verkrijgen van een gunstige hypotheek; en dat terwijl de naschokken van de kredietcrisis nog voelbaar waren. Dit was mij zonder hem nooit gelukt. Fijn om altijd op Patrick te kunnen rekenen. Iemand die ik volledig kan vertrouwen en ik ben tenminste niet overgeleverd aan financieel adviseurs die vooral aan hun eigen belangen denken.
C. Kempers C. Kempers uit Zeist heeft geschreven op 29/10/2017 om 08:37:
In het verleden zelf een hypotheek aangepast. Dat heeft veel tijd en vooral veel geduld gekost. Bij de aankoop van mijn eerste nieuwbouw huis, via de verkopende makelaar in contact gekomen met Patrick. Vanaf het begin was het vertrouwen aanwezig, mede door het open en eerlijk gesprek en zijn kennis en kunde op het financieel gebied. Patrick heeft alle zaken voor mij overgenomen en heeft het mij minimaal tijd gekost. Ook tijdens de bouwfase kan ik hem benaderen met vragen en heb ik zeer snel antwoord. Kortom ik ben zeer tevreden. Dank je Patrick
A. Huisman A. Huisman uit Zeist heeft geschreven op 26/10/2017 om 17:03:
Patrick heeft ons geholpen bij het zoeken en krijgen van een hypotheek. We hebben deze samenwerking als zeer prettig ervaren. Tijdens het proces hebben we veel contact gehad. Patrick reageert snel en duidelijk op vragen en staat altijd klaar om te helpen. Zo hadden we een Whatsapp-groep waar we al onze vragen dag en nacht konden stellen. Patrick is een zeer hulpvaardige en toegankelijke man, met verstand van zaken. Het financieringsrapport dat Patrick opstelt is erg uitgebreid en dit zorgt ervoor dat duidelijk wordt wat de gevolgen zijn van de keuze voor een vorm hypotheek. Kortom: we zijn erg blij met de hulp die Patrick ons heeft geboden.
N. Luijten N. Luijten uit Nieuwegein heeft geschreven op 25/08/2017 om 15:45:
Ben via een kennis bij Patrick terecht gekomen. Na een uitgebreid vrijblijvend kennismakingsgesprek besloten om met hem verder te gaan voor het oversluiten van mijn hypotheek. Bij vragen of onduidelijkheden kreeg ik altijd snel en duidelijk antwoord. Gedurende de behandeling van de hypotheekaanvraag heeft Patrick me telkens goed en tijdig op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ik heb echt gevoel gehad dat hij met me meedacht. Wat resultaat betreft, is ook alles gelopen zoals beoogd en binnen de vooraf bepaalde termijn. Ik ben tevreden.
A Dewaide A Dewaide uit Creil heeft geschreven op 03/07/2017 om 09:27:
We zijn zeer goed geholpen door Patrick. Hij heeft ons in een drukke tijd geholpen aan een goede hypotheek. Zo konden wij ons richten op andere dingen.
Stef Le Large de Vilvent Stef Le Large de Vilvent uit Leersum heeft geschreven op 30/06/2017 om 14:10:
Wij hadden veel baat bij een advies dat Patrick ons gaf op het snijvlak van financiën en niet parallel lopende persoonlijke inzichten.
Fred Fremouw Fred Fremouw uit Megchelen heeft geschreven op 29/06/2017 om 17:00:
Kwam Patrick tegen via internet.Hij behandelde mijn hypotheek met veel zorg en zonder aandringen, heb nu een zeer goede hypotheek.Veel geldadviseurs en banken gehad in mijn leven maar dit waren zeer fijne gesprekken en voelde of Patrick zowat familie was. En een kennis kreeg zijn hypotheek niet rond en naar Patrick verwezen en kreeg het voor elkaar. Kom zeker terug als er weer iets financieel geregeld moet worden.
H.Heijmans H.Heijmans uit soesterberg heeft geschreven op 28/06/2017 om 06:47:
Via via kwam ik bij Patrick terecht . Tijdens de aanvraag voor een hypotheek speelde er een paar issues. Mijn vriendin had bijvoorbeeld nog geen vast contract maar daar heeft Patrick ons heel goed in geadviseerd. Patrick is de rust zelve en neemt echt alles met je door, neemt de tijd voor je en heeft op alles een duidelijk antwoord. Communicatie en afspraken zijn echt de sterke punten van Patrick, precies zoals ik het graag wil hebben. Top gedaan Patrick, nog bedankt daarvoor.
B. Lit B. Lit uit Amersfoort heeft geschreven op 16/06/2017 om 19:38:
Patrick heeft mij zowel met het sluiten van een hypotheek, als ook met mijn financiële planning geadviseerd en begeleid. Vooral de hypotheek had nogal wat voeten in de aarde en kende een lastige constructie. Patrick gaf vanaf het begin het vertrouwen dat het goed zou komen en hield ons continu op de hoogte van de vorderingen. Dat was erg prettig en vooral professioneel. En gelukkig: inderdaad kwam het allemaal op tijd in orde. Dank Patrick!