Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.168.62.171 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
38 berichten.
Wendy & Eric Wendy & Eric uit Hellevoetsluis heeft geschreven op 19/10/2020 om 12:44:
Patrick, wederom dank voor je perfecte service. TMA heeft ons tijdens prettige gesprekken volledig ontzorgd en begeleid vanaf de eerste vraag, tot aan het definitieve oversluiten en passeren bij de notaris. Alles werd ons uitstekend en transparant voorgelegd waardoor het maken van beslissingen gedurende het proces zeer eenvoudig was en snel verliep. Het gehele proces duurde voor ons maximaal 1 maand van advies tot oversluiten! Dus ondanks alle media berichten dat oversluiten van hypotheken lang kan duren is dit niet onze ervaring. Nogmaals dank Patrick en tot over 30 jaar. 😉
Jan van schuilenburg Jan van schuilenburg uit Utrecht heeft geschreven op 18/09/2020 om 03:51:
Wederom een hele prettige samenwerking tussen Patrick en ons. Korte lijnen, snel handelen en het gevoel krijgen van serieus genomen worden. Was weer een fijne ervaring.
Pim Pim uit Delft heeft geschreven op 21/08/2020 om 06:56:
Ik wilde mijn hypotheek oversluiten en iets verhogen. Andere adviseurs achtten dat kansloos. Patrick niet. Hij heeft eruit geperst wat erin zat, met als gevolg een iets hogere hypotheekschuld met aan de opbrengstkant een lagere rente -en dat voor de aankomende 30 jaar; belangrijk!-, een iets lagere maandlast en ook nog een leuk bedrag 'in het handje'. Helemaal top!
Paola Paola uit Nieuwegein heeft geschreven op 24/07/2020 om 18:13:
Patrick heeft ons fantastisch geholpen met het oversluiten van onze hypotheek. Hij luisterde heel goed wat onze wensen waren en bleef daarbij ook heel realistisch. Al vanaf het eerste gesprek is Patrick ook heel transparant en eerlijk over de kosten bij het hypotheekadvies. Bij iedere vraag reageert hij direct via de mail of app. Als je een eerlijke, vriendelijke en betrouwbare hypotheekadviseur zoekt dan raden wij Patrick echt aan! Nogmaals Patrick hartelijk dank voor al jouw inspanningen.
Ruud&Ellen Ruud&Ellen uit Leersum heeft geschreven op 12/07/2020 om 18:21:
Patrick heeft ons nu al voor de 2e keer fantastisch geholpen bij uitbreiding van de hypotheek ivm verbouwplannen. Patrick reageert snel en geeft duidelijk advies. Hij luistert goed naar de wensen en komt dan met een passend antwoord. Heel blij met Patrick in ons financiële leven!!
Germt en Ingrid Germt en Ingrid uit Amerongen heeft geschreven op 14/06/2020 om 19:58:
Patrick is ons financiële geweten;) Fijn dat hij altijd meteen reageert en op prettige wijze degelijk advies geeft.
Just Pouw Just Pouw uit Zeist heeft geschreven op 04/05/2020 om 08:58:
Aanstaande vrijdag krijg ik de sleutel van mijn eerste koophuis. Via mijn ouders ben ik in contact gekomen met Patrick. Vanaf begin af aan prettige ondersteuning gehad. Snel en goed door het hele financiële proces heen gelopen. Voor vragen was hij altijd bereikbaar per mail of whatsapp, dit werkt super. Kortom, top geholpen bij koop van mijn eerste appartement. Groet Just
Marjon en Tim Marjon en Tim uit Zeist heeft geschreven op 01/05/2020 om 14:16:
Hallo Patrick, nogmaals bedankt voor de verleende service. We hebben deze als zeer prettig ervaren. Heel fijn dat we je ten allen tijden konden bereiken via whatsapp of telefoon voor vragen of overleg. Ook je persoonlijke betrokkenheid bij onze biedingen hebben we erg gewaardeerd. We komen zeker bij je terug als we nieuw financieel advies nodig hebben. Groet, Marjon en Tim.
Sylvia Sylvia uit Zeist heeft geschreven op 05/03/2020 om 16:19:
Een goede vriend van ons raadde ons aan Patrick te bellen voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Hij had hem ook al meerdere keren geholpen. En was ook super tevreden. Hij is echt heel relaxed en rustig. Neemt echt de tijd voor je. Legt alles heel goed uit en mailt snel terug. Geeft goede adviezen, en is heel betrokken. Wij zijn super blij met zijn advies. Echt een aanrader. Super bedankt Patrick. Top!!
Rob Rob uit Nieuwegein heeft geschreven op 28/01/2020 om 15:08:
Patrick heeft meerdere malen opdrachten voor mij verzorgd en na volle tevredenheid afgerond. Kenmerkend voor zijn dienstverlening is zijn creativiteit en meedenken naar de juiste oplossing voor jou als klant. Verplaatst zich echt in de klantvraag en kijkt ook richting de toekomst wat de beste oplossing en/of financieel product is. Geeft uitgebreide info en legt ook uit als je zelf meer verduidelijking wil. Een echte aanrader voor iedereen die op het werkgebied van financiële dienstverlening en hypotheken professioneel bijgestaan en geholpen wil worden. Patrick, enorm bedankt en uiteraard tot de volgende keer.
René en Christel René en Christel uit Cothen heeft geschreven op 30/11/2019 om 12:44:
Onze rente van de hypotheek liep af en wij dachten gewoon een nieuwe rente vast te zetten en klaar. Maar Patrick kwam met hele goede andere ideeën en heeft ons een goed advies gegeven. Tijdens het hele proces heeft hij ons goed begeleid en als we een mail stuurde of belde met vragen, kregen wij snel een reactie. Fijn! Veel vertrouwen in zijn deskundige advies en zouden hem iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt Patrick.
Denise Denise heeft geschreven op 25/10/2019 om 17:13:
Patrick heeft de oversluiting van de hypotheek geregeld. Zoveel kennis en geduld om alle stappen telkens duidelijk uit te leggen. Denkt mee vanuit mijn situatie en is flexibel wanneer de vraag weer veranderde. Dank je wel Patrick. Je hulp en deskundigheid heb ik zeer gewaardeerd!
Martine Martine uit Nieuwegein heeft geschreven op 30/09/2019 om 15:25:
Patrick heeft twee keer mijn hypotheek geregeld en inzicht gegeven in de hoogte van de te dragen maandlasten. Daarnaast heeft hij recentelijk een financiële planning voor mij gemaakt wat inzicht geeft in pensioenopbouw etc. Ik ben elke keer ontzettend blij en tevreden als hij voor mij dingen regelt of uitzoekt. Hij neemt echt de tijd om zaken toe te lichten en vragen te beantwoorden. Hij komt beloftes en afspraken snel en goed na. Ik raad hem vaak aan bij vrienden, familie en collega's. Top service! Ontzettend bedankt!!
Rob Rob uit Leersum heeft geschreven op 10/09/2019 om 10:01:
Dit is nu de tweede keer dat Patrick onze hypotheek heeft geregeld. Ook deze keer waren we meer dan tevreden. Hij is altijd goed bereikbaar en doet altijd zijn best om alles zo snel mogelijk geregeld te hebben voor je. We hebben hem nu ook al een aantal keer aangeraden bij familie en vrienden en ook die zijn erg blij met de service.
Robert Robert uit Rosmalen heeft geschreven op 29/08/2019 om 11:05:
Patrick heeft ons uitstekend geholpen met het hypotheektraject en het afsluiten van de hypotheek. Erg prettig is de snelle actie, de goede bereikbaarheid zowel via e-mail als telefoon, het snelle reageren, het meedenken en de duidelijke advisering. Robert & Inge
Jako Sollner Jako Sollner uit Lisse heeft geschreven op 28/05/2019 om 08:53:
Patrick heeft ons super geholpen met het afsluiten van onze nieuwe hypotheek. Als we vragen hadden werd er snel op geantwoord. Kortom, top service van TMA Consultancy. Patrick bedankt. Gr Jako & Corina
Joery Smoorenburg Joery Smoorenburg uit Amersfoort heeft geschreven op 06/05/2019 om 17:30:
Patrick heeft ons tijdens het hypotheek traject meer dan prima begeleid. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord binnen en buiten kantoortijden. Al met al een hypotheek afgestemd op onze situatie in recordtijd kunnen afsluiten iets waar wij zeer blij mee waren. Geeft toch net iets meer nachtrust. Patrick bedankt!
B. Stigter en M. Rondhuis B. Stigter en M. Rondhuis uit Amsterdam heeft geschreven op 20/03/2019 om 19:29:
Vriendelijk, accuraat, effectief en ook buiten werktijden bereikbaar. Kortom, een zeer positieve ervaring die we iedereen met hypotheekwensen gunnen. Groet, Merel en Bojan
Jacqueline en Arjan Jacqueline en Arjan uit Amersfoort heeft geschreven op 24/02/2019 om 16:27:
Patrick heeft voor ons een financiële planning gemaakt. Hij nam rustig de tijd om alles met ons door te nemen en heeft ons voorzien van concrete adviezen over welke acties wij konden nemen. Fijn om alles voor nu en in de toekomst helder op een rijtje te hebben. Hij is erg prettig in de omgang, lekker praktisch en heeft veel kennis van zaken.
Leon Leon uit Langbroek heeft geschreven op 19/12/2018 om 15:23:
Patrick, Dank voor de begeleiding bij het aangaan van onze nieuwe hypotheek. Na verkoop van onze woning hebben we op tijd en rekening houdend met de toekomst een prima volgende hypotheek kunnen afsluiten voor onze huidige, nieuwe woning. Dank voor je heldere inzichten en adviezen in deze (voor ons) lastige materie, je snelle en adequate acties richting banken en voor je geduld voor mijn voortdurende vragen ;-).